Fysiotherapie bij hand en polsproblemen

Onze therapeut: Carla de Laat-van Doveren

Heeft u een klacht aan uw hand, pols of onderarm? Dat vraagt om een zorgvuldige behandeling, uitgevoerd door een specialist. Onze collega Carla de Laat is gespecialiseerd in het aandachtsgebied “hand, pols, onderarm gerelateerde klachten”.

Waarom handtherapie
Een blessure aan hand, pols of onderarm moet met de grootst mogelijke zorg worden behandeld. Immers, de hand is een complex geheel van spieren, pezen, banden, zenuwen en gewrichten. En een stoornis aan onze handen maakt veel handelingen bijna onmogelijk. Handtherapie is een aparte specialisatie binnen de fysiotherapie. Onze fysiotherapeute heeft dan ook specifieke kennis en vaardigheden op het gebied van hand-, pols- en onderarm letsels.

Gerichte behandeling door de fysiotherapeute
We stemmen de behandeling nauwkeurig af op uw specifieke klacht. Onze fysiotherapeute onderzoekt u en stelt een behandelplan op. Daarna start de behandeling en begeleiding. Afhankelijk van uw klacht oefenen we de mobiliteit, spierkracht, coördinatie en stabiliteit. Ons doel voor u: een zo goed mogelijk eindresultaat. Zodat u weer vrij bent om uw handelingen uit te voeren.