Welkom op onze website. Leuk dat u er bent.

Wij zijn een groepspraktijk bestaande uit een team van zes goed opgeleide en gespecialiseerde therapeuten. Wij werken met veel plezier samen met u aan een gezonde manier van leven, volledig afgestemd op wat u zelf wilt en kunt. Alle fysiotherapeuten zijn enthousiast om u in beweging te krijgen en te houden! Verder wordt de praktijk ondersteund door een praktijkondersteuner.

Professionaliteit en persoonlijke benadering staan bij ons voorop. Wij zetten ons dan ook met veel zorg in om een prettige sfeer te creƫren. Een behandelklimaat waar u zich op uw gemak zult voelen tijdens de behandeling en zorg.

Ieder van ons draagt een verantwoordelijkheid over een specifiek aandachtsgebied binnen de fysiotherapeutische hulpverlening. Wij hebben verschillende specialisatieopleidingen gevolgd en streven er naar om u zo optimaal mogelijk (vanuit verschillende visies), te helpen een oplossing te vinden voor uw klachten.

Onze praktijk is voor al uw vragen telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 16.00 uur. Als we niet in de gelegenheid zijn om de telefoon aan te nemen krijgt u ons antwoordapparaat. Laat uw naam en telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug. Voor dringende zaken kunt u ook op overige tijden bellen en uw naam en telefoonnummer inspreken zodat wij u terug kunnen bellen.

Daarnaast kunt u via onze website contact met ons op nemen middels het contactformulier.

Behandeling vindt plaats op verwijzing van huisarts, sportarts, specialist, maar ook zonder verwijzing kunt u bij ons terecht. En als u niet in staat bent om voor behandeling naar de praktijk te komen, kan op verzoek aan huis behandeld worden.

Als u zich zonder verwijzing meldt, doen wij een screening. Tijdens de screening wordt uw klacht uitgevraagd en wordt er gekeken of er een indicatie is voor fysiotherapie/ manuele therapie of een van onze andere specialisaties. Tevens wordt er vastgesteld of het wellicht verstandig is dat uw klachten toch door de huisarts worden bekeken. Is dit het geval dan neemt de fysiotherapeut (in overleg met u) contact op met uw huisarts en verwijst u terug.

Als er een indicatie is voor fysiotherapie volgt er een intake en een (functie)onderzoek. Er worden eventueel aanvullende gegevens gevraagd en er vindt een lichamelijk onderzoek plaats. De fysiotherapeut kijkt daarbij niet alleen naar de klacht zelf, maar onderzoekt tevens waardoor de klacht ontstaat. Ook bekijkt de fysiotherapeut of u andere lichamelijke problemen heeft die toe te schrijven zijn aan de klacht. Aan de hand van de uitkomsten wordt samen met u een behandelplan opgesteld, een prognose gegeven en een afspraak voor een behandeling gemaakt.

Tot ziens!….